Fitness Essentials

Celokupnu ponudu i trenutne akcije možete potražiti na našoj FB strani

Aerobic TEAM Facebook Aerobic Team Youtube Aerobic instagram
pilates

Pilates

  Forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu, kao I fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Ovaj program se koncentriše na unutrašnje mišiće držače koji su važni za održavanje tela u ravnoteži,a od suštinskog su značaja za uspostavljanje normalnog stanja kičmenog stuba, ublažavanje i preventive bolova u leđima.


yoga

Yoga

  Disciplina koja podstiče vitalnost tela, oplemenjuje osećajni, socijalni i duhovni život. Yoga ne predstavlja samo fizičke vežbe, već predlaže način tj. filozofiju sadržajnog življenja, odnosno skup plemenitih i praktičnih smernica za uravnotežen, sadržajan i odgovoran život.


tae-bo

Tae-Bo

  Program visokog intenziteta, obuhvata pokrete borilačkih veština/kick box, tekvando, jiu-jitca/, kombinovanih u jednostavnim koreografijama, čime se poboljšava kordinacija tela, podiže aerobna izdržljivost i funkcionalne sposobnosti, uz smanjenje viška kilograma. Vrsta aerobika čiji je začetnik Billy Blanks, kombinacija kick boxa i fitnesa.


step aerobic

Step Aerobic

  Sklop koreografskih blokova, praćenih muzikom, pri čemu intenzitet postepeno raste. Mnoštvo zanimljivih pokreta, koji stimulišu aktivnost srca i pluća, tokom vremenskog perioda koji je dovoljno dugo interesantan! Da bi proizveo korisne promene na telu. Idealno za osobe koje vole koreografiju i plesne korake. Postoji grupa Basic step pocetni i Advance napredni.


mix aerobic

Mix Aerobic

  Kombinacija Tae-boa, Step aerobica i Pilatesa.


Joe Urban

Zumba

  Zumba – Kombinacija plesa i vežbanja! Dinamičan trening koji spaja energične i zanimljive plesne ritmove sa fitnesom. Zumba je savršen program za sve one koji žele dobru zabavu, uz ples i vežbe, bez obzira na godine, pol i fizičku kondiciju. Uz puno pozitivne energije zumbom ćete ojačati i oblikovati sve mišićne grupe i tako poboljšati svoju kondiciju. Kroz izmenu različitih plesnih ritmova, smenjuju se intervali vežbanja visokog i niskog intenziteta.


individualni trening

Vođeni trening

  Cardio-program /traka za trčanje i steper / + vezbe pod nadzorom trenera - Korekcija tela i redukcija telesne težine - Program ishrane - Rad u grupi od 3-5 vežbačaAerobic TEAM
Požeška 83a (zgrada Poslovne Čukarice) 11030, Banovo Brdo, Beograd, 11000


(Telefon) 062.127.9972
(Telefon) 011.3058.078
(E-mail) eleni.bgd@gmail.com


Naša Lokacija Aerobic
Pogledajte našu lokaciju na Google mapi.

 
Naslovna|Programi|Galerija|O Nama|Mesečna članarina| Kontakt